Круглосуточная поддержка 24/7 по телефону
Звонок бесплатный, однако операторы могут взимать дополнительную плату
Отдел по работе с клиентами
Платная VIP линия +49 180 6 444 333
Германия стационарный
0.20€
Германия мобильный
0.60€
Другие страны
в зависимости от оператора

Війна в Україні – офіційне повiдомлення від Kartina.TV

3 марта 2022

Звернення генерального директора Kartina.TV з приводу актуальних подій

Звернення генерального директора Kartina.TV щодо трансляції російських національних телеканалів

Безкоштовний доступ до пакету українських каналів та відеотек

RU: Гуманитарный проект для помощи жителям Украины

DE: Kartina.TV initiiert ein humanitäres Projekt

Шановні клієнти Kartina.TV

останні дні ми з вами щохвилини спостерігаємо за шокуючими подіями, що відбуваються у світі, який, на жаль, ніколи більше не буде таким як раніше. Наша компанія  також змушена реагувати та приймати певні рішення.

Kartina.TV - це приватна німецька компанія, з місцем реєстрації та головним офісом у місті Вісбаден, Німеччина. Ми є законослухняною компанією, що діє відповідно до законів Німеччини та тих країн, на території яких ми транслюємо. До обсягу нашої трасляції, окрім російських, входять  також українські, вірменські, білоруські, грузинські, ізраїльські канали. На даний момент до нас надійшли вимоги від медіа регуляторів Латвії, Литви та Естонії щодо відключення каналів RTVi, РБК, Білорусь 24, RT, Росія 1 HD, Росія 24, ТВЦ HD, TVCI. Українська сторона також вимагає відключити усі російські канали на території своєї країни. Усі розпорядження медіа регуляторів вищезгаданих країн були виконані. Ми не відкидаємо можливості, що список заборонених для мовлення каналів поповнюватиметься. На жаль, ми не можемо заздалегідь попереджати Вас, і будемо відключати канали в залежності від постанов відповідних органів. Сподіваємося, що Ви з розумінням віднесетеся до усіх змін та продовжите використовувати сервіс Kartina.TV.

На даний час, ми побачили, що наші клієнти стали активніше дивитися українські канали. У зв'язку з цим від 01.03.2022 ми прийняли рішення перенести групу каналів «Україна» на друге місце у списку після групи каналів «Загальні». Якщо запит на ці канали продовжить зростати, ми оперативно змінюватимемо черговість каналів у сітці трансляцїй.

Можливі перерви у трансляціях

На жаль, на даний момент, до нас надходять погрози про DDoS атаки на нашу мережу. Також було помічено спроби злому нашої системи трансляцій. Як професіонали ми намагаємося захиститись від цих атак, але розуміємо, що наші можливості не безмежні. Також можливі короткочасні перерви у трансляціях, пов'язані із бойовими діями в Україні. Більшість джерел каналів ми отримуємо за прямими лінками зі студій, але, виходячи з останніх подій, ми розуміємо, що може статися все що завгодно.

Ми намагатимемося продовжувати тримати Вас у курсі всіх масштабних змін. На випадок виникнення будь-яких проблем чи питань – наша технічна підтримка працює у штатному режимі 24/7.