Круглосуточная поддержка 24/7 по телефону
Звонок бесплатный, однако операторы могут взимать дополнительную плату
Отдел по работе с клиентами
Платная VIP линия +49 180 6 444 333
Германия стационарный
0.20€
Германия мобильный
0.60€
Другие страны
в зависимости от оператора

Звернення генерального директора Kartina.TV щодо трансляції російських національних телеканалів

3 марта 2022

Шановні абоненти Kartina.TV

Ми завжди працювали і продовжуємо працювати лише для вас, щоб вас інформувати та розважати. Kartina.TV – не політична організація і ніколи не залежала від жодних впливових сил. У ці по-справжньому жахливі часи ми, як і усі поінформовані люди у Німеччині, інших європейських країнах, Росії, США, Ізраїлі, звідусіль можемо сказати лише одне "Ми проти війни!“

Ми впевнені в тому, що це гасло підтримують усі наші глядачі.
Інформаційний простір під час війни стає надзвичайно важливим, але й  водночас надзвичайно складним. Ми ніколи не брали на себе "цензурних" функцій і не візьмемо їх і надалі. Суворо дотримуючись законів, ми будемо зобов'язані відключити ті канали, які втратили право легального мовлення. Але вибір між тими, хто впевнений, що ми повінні негайно відключити російське телебачення, та тими, хто бажає отримувати максимальний обсяг телевізійних програм, дуже непростий. Як одні так і другі – це наші абоненти, люди, перед якими у нас є зобов’язання.

Я хочу висловити вам свою надію на відновлення миру якнашвидше, і повідомити, що ми зупиняємо трансляцію російських телеканалів у базовому пакеті.

Колектив Kartina.TV і я особисто, не тільки як керівник компанії, але як жива людина,
Андрій Райх, батько шістьох дітей, бажаю усім нам миру якнайшвидше.